От Продължаваме Промяната“ излязоха с позиция за смъртта на руския опозиционер

...
От Продължаваме Промяната“ излязоха с позиция за смъртта на руския опозиционер
Коментари Харесай

Продължаваме промяната с позиция за смъртта на руския революционер

От „ Продължаваме Промяната “ излязоха с позиция за гибелта на съветския опозиционер Алексей Навални.

" Политическа партия „ Продължаваме Промяната “ осъжда събитията към гибелта на съветския опозиционен политик Алексей Навални, античовешките ограничения и условия, на които е бил подложен в пандиза в Русия ". Това се споделя в позиция на партията.

" Смъртта на Навални е опит за показно систематично и целеустремено ликвидиране на свободната воля. На демокрацията. На смелостта да си опозиционер и герой за правдивост. Ние, от „ Продължаваме Промяната “, като проевропейска партия, сме изрично срещу репресивните и незаконни дейности на Кремъл против правата на индивида. Ще продължим да се борим за мира и естественото развиване на страната ни като пазиме ползите на България и българските жители и не разрешаваме съветското въздействие у нас да стопира този развой. Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за изцяло въвеждане на всички наказания и ограничения против режима на Путин и неговите стопански ползи на българска земя ", се споделя в позицията.

" Путин не схваща, че убивайки Навални не убива духа на свободата, прави го по-силен и несломим, тъй като в този момент Навални стана знак на мощ, на вяра, на независимост, който не може да бъде окован в пандиза, не може да бъде прикрит от хората, който не може да бъде погубен още веднъж. Навални завоюва! Путин ще загуби! ", сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. 

" Вярваме, че кончината на Алексей Навални надалеч не е краят на битката за свободен и либерален свят. Макар и посмъртно той ни демонстрира смисъла на борбата, която светът води с режима на Путин. Смисълът да поддържаме Украйна. Смисълът да се обединим. За да победи демокрацията, за свободата, за Украйна, за мира в Европа и в последна сметка за България ", допълват от Политическа партия, съобщи Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР